Vrijwilligers

Wij zoeken vrijwilligers

Op dinsdag 12 december 2017 organiseert SOM+ het jaarlijks netbaltornooi met  wzc bewoners en SOM+ cliënten. Dit jaar nemen er liefst 14 ploegen deel. Het ergo- kiné team neemt de organisatie van dit netbaltornooi op zich (voorrondes en finale/ oefenen van het SOM+ team). Het spreekt voor zich dat hier heel wat bij komt kijken, zeker de dag van de finale. Daarom zijn we op zoek naar enkele helpende handen om ons bij te staan op de finaledag. Aangezien het een SOM+ evenement is, dachten we meteen aan jullie als collega’s. Ook vrijwilligers van elke SOM+ organisatie zijn welkom. Je kunt zowel in de voormiddag als de namiddag komen helpen.

Wat zijn de taken?

’s Morgens starten we om 9u met het opzetten van de ruimte (parcours afbakenen, stoelen en tafels klaarzetten, kleine praktische zaken,…) . Hier kunt u zeker bij helpen.

In de namiddag om 13u30 start de finale zelf. Hier hebben we hulp nodig om ons SOM+ team te assisteren (mensen helpen verzetten, toiletbezoek, aanmoedigen,…). We zoeken ook puntentellers (verzetten van de scoreborden) en hulp bij de pleinverantwoordelijken (zij gaan na of alles vlot verloopt, staan de ploegen bij en zetten de punten op papier, mensen kunnen bij hen terecht voor praktische vragen). Ook voor allerhande kleine praktische taken zoeken we hulp. Als je in de namiddag komt helpen, graag aanwezig voor 13u om alles samen te kunnen overlopen.

We zoeken dit jaar ook scheidsrechters, mensen die liefst op voorhand al eens een kijkje komen nemen tijdens een training of voorronde om zo de spelregels te kennen. Iemand met al wat sportieve achtergrond zoals scheidsrechter bij andere balsporten. Men moet hier ook zeker zijn mannetje kunnen staan. Zie je dit wel zitten? Dan kan je ons via onderstaande mail contacteren om af te spreken om een training of voorronde (28/11)  te volgen.

Supporteren mag ook!

Indien je je geroepen voelt, geef ons zeker een seintje. En alvast bedankt! Want samenwerken op maat levert een plus op!

Seintje of vragen door hier te klikken of via het contactformulier.